Familie – Mama wil niet

Familie – Mama wil niet

May 26, 2021 Off By Nicole Bexley

Een paar jaar terug begon het allemaal en het is nog steeds gaande. Mijn naam is Alex, ik ben een gezonde jonge man van 22 jaar oud. Ik heb een flink stuk gereedschap en als ik het kan gebruiken, doe ik het graag. Sinds een paar maanden is mijn moeder gescheiden. Mijn vader was een echte zak en heeft ons in de steek gelaten. Mijn moeder en ik wonen nu met zijn twee├źn in een klein huisje in de randstad. Ik ga naar school en mijn moeder werkt 40 uur per week.

Sinds een tijdje hoor ik geluiden wanneer ik mij in de ochtend naar de badkamer begeef. De geluiden zijn afkomstig uit de kamer van mijn moeder. Ik laat haar maar, waarschijnlijk een manier om even te ontspannen voordat zij gaat werken. Ikzelf trek me ook weleens af voordat ik naar school ga.

Mijn moeder is een zelfverzekerde vrouw en heeft mij op jonge leeftijd gekregen. Ze mag er best wezen met haar mooie lange blonde haren en cup D. Ze is ietwat aan de mollige kant en ze is vrij klein. Voor de meeste mannen zou dit echter geen probleem moeten zijn. Ze ziet er altijd verzorgd uit, ook voor haar werk moet dit. Ze werkt in de zakelijke dienstverlening.

Op een ochtend hoorde ik weer de bewuste geluiden uit de kamer van mijn moeder. Ik besloot toch eens een kijkje te gaan nemen en sloop richting de kamer van mijn moeder. Ik open de deur op een kier en zie daar mijn moeder liggen met een dikke dildo tussen haar schaamlippen en een kleine vibrator waarmee ze haar clitje bewerkt. Ik wist dat ik dit te zien zou krijgen maar toch verbaasde ik mij erover. Mijn moeder masturbeert ook, dat heeft ze toch helemaal niet nodig. Ik pak mijn telefoon erbij en begin te filmen. Ondertussen blijft mijn moeder doorgaan en ze begint steeds heftiger te kreunen. Ik zie de dikke dildo besmeurd met haar kutvocht, op en neer gaan in haar kutje. Wat een geil gezicht! Ik blijf door filmen en m’n lul is inmiddels al kei hard geworden. Ondertussen begint mijn moeder steeds harder te kreunen en werkt zichzelf richting een geweldig orgasme. Al schokkend en kreunend ligt ze daar, ik stop mijn filmpje en loop terug naar mijn kamer. Onder het genot van het filmpje werk ik mezelf ook richting een hoogtepunt.