Hardcore verhalen – De verbouwing

Hardcore verhalen – De verbouwing

February 12, 2021 Off By Nicole Bexley

Ik ben al een poosje bezig met een verbouwing bij een wat oudere vrouw. Ze wil haar badkamer, een slaapkamer en de zolder opgeknapt hebben. De vrouw kent mij via een vriendin van haar waar ik ook een kleine verbouwing heb uitgevoerd. Ze heeft mij uitgenodigd om te komen kijken en te zien of we het eens kunnen worden over de prijs. De klus is vrij groot, ik heb al snel gezien dat het een aantal weken werk zal zijn. Ik doe het in mijn vrije tijd, zo verdien ik wat geld extra om met mijn motor mooie tochten te maken. Als ik het huis gezien heb en een paar tekeningen heb gemaakt van de verbouwing, zoals zij het wil hebben. Zijn wij het snel eens over de prijs. Ik krijg een sleutel van haar huis want zij is vaak niet thuis als ik kan werken.

De vrouw, Amanda zoals ze zich heeft voorgesteld, is de zestig gepasseerd maar ziet er nog goed uit. Ze is wat gezet, heeft grote borsten, tijdens de verbouwing heb ik al eens een blik kunnen werpen in haar bloes, ik zag dat er heel wat vlees in de grote bh zit. Haar billen zijn lekker rond, ze heeft een heel vrolijke uitstraling en lacht bijna altijd. Haar haren zijn erg lang, als het los hangt komt het tot halverwege haar rug. Ze heeft donkere ogen die soms heel ver door mij heen prikken. Tijdens mijn werk in het huis dwalen mijn gedachten soms met haar naar de slaapkamer waar wij dan mooie spelletje doen. In werkelijkheid blijft het bij een gedachte. Amanda is kritisch, soms moet ik dingen veranderen omdat het niet helemaal is zoals zij het wil. Dat maakt niet uit want de klant blijft koning.